Viini avaa aistisi Astra Winesin osastolla

This material is available only in Finnish.
Astra Wines Oy:n osastolla Jyväskylän Viinimessuilla 20-21.3.2015 löydät herkullisia uutuuksia ja monille kuluttajille jo tuttuja viinejä pääsiäisen maukkaille liharuoille sekä kevään ja kesän juhlakauden herkuille.

Reilua kauppaa ja luomua

Kevään uutuutena Alkon vakiovalikoimaan tulee 20.4. (9,40 €) eteläafrikkalainen Reilun kaupan punaviini, Dimension Shiraz Malbec. Viini on miellyttävän täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, hennon mokkainen, mausteinen ja lämmin. Pääsiäisen monipuolinen punaviini, Cameleon Cabernet Sauvignon, tulee Argentiinan Mendozasta, maan suurimmalta luomuviinien tuottajalta Domaine Jean Bousquet:lta, joka on keskittynyt pelkästään luomuviinien valmistukseen. Viini on täyteläinen, lämmin, mehevä ja hilloinen – takuu varma valinta lammas-aterialle!

Kultamitalisti Cava

Tammikuussa järjestetyssä Vuoden Viinit -kilpailussa kultaa voittanut espanjalainen Cava
Mas de la Sabatera Cava Brut Chardonnay, on kuluttajien saatavilla Alkon vakiovalikoimassa 30.3. (11,89 €). Voittanut kuohuviini on erittäin kuiva, hapokas, kypsän sitruunainen, viheromenainen, kevyen keltaluumuinen, kermainen ja paahteinen. Mas de la Sabatera Cava Brut Chardonnay oli sarjassaan ylivoimainen suosikki, ja sai tuomaristolta yksimielistä suitsutusta!

Myös voittoisaa olutta tarjolla

Astran valikoimiin tulee keväällä myös Suomen Paras Olut –kilpailussa 2014 voittanut
Maku India Pale Ale (7,3 %, 4,20 €). Ykkössijan napannut olut tulee Alkon vakiovalikoimaan 18.5. India Pale Ale on hartaasti nautittava, vahvasti humaloitu, suodattamaton ja roteva, se sopii vaativaankin makusteluun. Hedelmäiset vivahteet saavat makunystyrät hereille!

Kevät tuo parsan ja kuohuviinit

Suomalaisten suursuosikiksi noussut luxemburgilainen kuohuviinitalo Bernard-Massard valmistaa myös huippu valkoviinejä, joista Alkon vakiovalikoimassa on Auxerrois-rypäleestä valmistettu Bernard-Massard Grand Premier Cru Côtes de Grevenmacher (13,49 €). Viinintekijän mukaan viini on ”maailman paras parsa-viini”. Monelle kuplajuoman ystävälle tuttu Bernard-Massard Cuvee l’Ecusson Brut (13,90 €) kuohuviini on suositeltava valinta kevään juhliin; kuivan kuohuviinin hinta-laatu suhde on ihanteellinen! Bernard-Massard on maansa ykkösviinintuottaja, ja toimii myös ruhtinasperheen viinitoimittajana.

Tervetuloa maistelemaan osastollemme A 112 – tarjoamme helpon ja vaivattoman tavan löytää sopiva viini omaan arkeen ja juhlaan.

Lisätietoja tuotteista antaa:
astrawines.fi
Riitta Palviainen-Lehtoranta, riitta@astrawines.fi tai p. 040 725 8764
Tuomo Härmä, tuomo.harma@astrawines.fi tai p. 040 545 6370