3 x kuplista parhaimmat pääsiäispöytään

Kuohuviini sopii myös pääsiäispöytään! Vaikka pääsiäinen on perinteisesti punaviinien ja liharuokien juhla, tällä kertaa pääsiäispöydän yllättäjänä toimii kuohuviini.

Perinteisellä menetelmällä valmistetut, luxemburgilaiset Bernard-Massard-kuohuviinit toimivat juhlapöydässä aina kippistelystä jälkiruokaan saakka! Kokeile kuohuvaa vaikkapa graavikalan, parsan sekä juuresten ja lohen kanssa. Aterian kruunaa tottakai pääsiäismunat ja lasillinen kuohuvaa.

Kokeile jotain seuraavista tuotteista läpi aterian tai testaa vaikka kaikki!

1. Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut

Kuohuviinipullo

Klassinen, perinteisellä menetelmällä tehty kuohuviini, jossa maistuvat sitrukset ja aprikoosi. Tästä klassikkokuohuviinistä on tullut suomalaisten suosikki – juoma, joka tekee jokaisesta tilaisuudesta juhlaa. Saatavilla useita eri pullokokoja.

16,49 € / 0,75 l
Alkon verkkokauppa: 008893

 

 

2. Bernard-Massard Cuvée Organic Brut

Vuoden kuohuviini voittajaViinilehden Vuoden Kuohuviini 2021 ja hopeasija 2023. Raikas ja hedelmäinen kumppani mereneläville, kuten sushille tai äyriäisille. Kokeile myös pikkusuolaisten alkupalojen kanssa! Bernard-Massardin ensimmäinen luomukuohuviini, joka sopii myös vegaaneille.
16,99 € / 0,75 l
Alkon verkkokauppa: 900205

 

 

3. Bernard-Massard Crémant de Luxemburg Cuvée 1921 Brut

Kuohuviinitalon satavuotispäivän kunniaksi lanseerattu juhlacrémant on elegantti kunnianosoitus Jean Bernard-Massardille, jonka unelmasta viinitalo sai alkunsa. Kolme vuotta kypsytetyssä crémantissa on runsasarominen maku: vihreää omenaa, persikkaa, paahteisuutta ja jopa pähkinää. Viinin eloisuuden ja eleganssin viimeistelevät hienostuneet kuplat, juuri kuten Bernard-Massardilta odottaisikin.
23,50 € / 0,75 l

Alkon verkkokauppa: 955376