Meillä viinit ja ihmiset ovat helposti lähestyttäviä

Astra Wines on hyvässä vauhdissa oleva, yrittäjävetoinen viinien maahantuojayritys, joka tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä suomalaisten makuun. Yritys on perustettu 2014. Tarkoituksemme on olla aidosti asiakaslähtöinen viinien asiantuntijaorganisaatio. Haluamme tavata paljon viinistä kiinnostuneita ja innostuneita ihmisiä, ja siksi myös osallistumme moniin viinialan tapahtumiin.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään tarjontaamme ja tuomaan uusia mielenkiintoisia ja omaperäisiä viinejä kuluttajien ulottuville. Esimerkkinä meidän eteläafrikkalainen I hate Wine –punaviini, jonka kieli poskessa luotu nimi osoittaa, että emme suhtaudu itseemme emmekä viineihin liian vakavasti. Valikoimamme on kaiken kaikkiaan laaja, ja siitä löytyy erinomaisia viinejä jokaiseen makuun. Haluamme tehdä työtämme ammattitaidolla, luovasti ja hyvällä maulla – hymyillen.

Meidän ja viinintuottajien samanlainen arvomaailma kasvattaa menestystä

Tuomme viinejä suomalaisten kuluttajien ulottuville maailman tärkeimmiltä viinintuotantoalueilta. Teemme yhteistyötä sellaisten pienten ja keskisuurten viinintuottajien ja viinitarhojen kanssa, joiden arvomaailma vastaa omaamme.

Astra Winesille on myönnetty sekä Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti dynaamisesta ja merkittävästä kasvusta 2018 että Menestyjä-sertifikaatti hyvästä taloudellisesta suorituskyvystä 2017 ja 2018. Olimme Espoon seudun vuoden Uusyrittäjä 2018.

Juhlat, viinin valintapohdintaa, tapahtumat – Me autamme!

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset apua juhlajuomien valintaan, tapahtumatuotteistukseen tai mietit muuten vaan, mikä juoma toimisi parhaiten ruokasi kanssa. Lähetä meille suoraan meiliä tai soita ja me autamme parhaamme mukaan.

Ota yhteyttä!

Tervetuloa moikkaamaan meitä, kun sinulla herää kysymyksiä viineistämme tai kun huomaat ständimme viinitapahtumissa. Vain keskustelemalla kanssasi pystymme entistä paremmin tuomaan tarjolle uusia viinejä, jotka osaltaan luovat onnistuneita hetkiä elämän erikokoisiin tilanteisiin.