Juhlapäivien herkkupöytä syntyy kuohuviinistä ja blineistä

Itsenäisyyspäivä, joulu, uusivuosi! Talven juhlien kunniaksi kilistellään suomalaisten rakastamalla Bernard-Massard-kuohuviinillä ja Inkoossa valmistetuilla Mammas Blineillä.

Juhlapöydässä maistuvat inkoolaisen Sussis Bagerin Mammas Blinit, jotka ovat valmistettu Sussin omalla reseptillä, Inkoon Västankvarnissa. Laadukkaat, perinteisen menetelmän kuohuviinit sopivat myös erinomaisesti juhlapöytään. Hedelmäinen, hapokas Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson on maukas kupliva blinien ja erilaisten täytteiden kanssa.

Blinien lämmitys käy helposti samalla, kun valmistelet täytteet. Laita uuni lämpenemään 150 asteen. Vedä juustohöylällä viipaleita voista ja laita blinien päälle. Nosta blinit uuniin. Kun voi on sulanut, blinit ovat sopivan lämpimiä nautittavaksi.  Laita haluamasi täytteet ja nauti. ❤️

Kokeile täytteeksi esimerkiksi klassisesti mätiä, smetanaa ja sipulia, graavilohta tai savuporo- ja sienimoussea.

 

Sussis Bageri on vuonna 2016 perustettu leipomo, jonka rakkaudesta saaristoon, on syntynyt suosikkituote saaristolaisleipä, Mammas Limpa. Nykyään valikoimiin kuuluvat myös mm. erilaiset blinit, näkkärit, pullat, piparit.

 

Mammas Blinit
Saatavilla perinteinen blini , juures-, pikku- ja miniblini. Myös makea jaffablini.
Blinit valmistetaan mm. tattarijauhosta sekä laktoosittomasta kermaviilistä.
Katso lähin jälleenmyyjäsi Sussin Bagerin nettisivuilta
Lue lisää: Sussis Bageri

Tutustu myös Sussis Bagerin sosiaaliseen mediaan: Facebook, Instagram