Kesäkiertueen päätös – Jyväskylä rocks!

Astra Winesin kesäkiertue sai aurinkoisen lopun kesän viimeisenä viikonloppuna Jyväskylän Wine Garden -tapahtumassa. Petterin ja Tonin autokunta starttasi kohti Jyväskylää hieman sateisissa tunnelmissa perjantaiaamuna. Tämän ei kuitenkaan annettu latistaa tunnelmaa, sillä Foreca tiesi kertoa viikonlopun olevan ajankohtaan nähden äärimmäisen lämmin ja aurinkoinen. Ja sitähän se lopulta oli.

 

Wine Garden järjestettiin siis ensimmäistä kertaa Jyväskylän Lounaispuistossa, ja täytyy todeta järjestelyiden olleen erinomaisia. Tämä Jazziin ja viiniin keskittyvä kansanjuhla loi tunnelmalliset puitteet nauttia kesän pimenevistä illoista. Tämä aiheutti myös positiivisen ongelman Astra Winesin pojille, sillä myyntipöksyjen ollessa visusti jalassa, loppuivat tuotteet ennen aikojaan. Onneksi paikallinen keskustan Alko oli suorastaan erinomaisesti varusteltu niin palvelualttiudellaan, kuin tuotevalikoimallaan. Näin ollen kaksipäiväinen festivaali sai täydennystä myös lauantaipäivälle.

 

Jotta myyntipöksyistä ei jäisi lauantaikaan kiinni, laittoi Petteri jalkaan aidot, Münchenistä ostetut Lederhosenit. Lauantaille säästetystä Bernard-Massard cuvee de l’Ecusson Jeroboamista, eli kolmen litran pullosta huolimatta perjantain myynti rikottiin jo kahdeksalta, mikä tarkoitti pullojen loppumista ja siten ansaittua vapaata Petterille ja Tonille. Vapaa ei olisi voinut osua paremmin, sillä lämpimän kesäillan kruunasi auringonlasku yhdistettynä Jukka Perko & Swingin’ Prebobbersiin.

 

Astra Winesin pojat kiittävät, ja toivottavasti tavataan Jyväskylässä myös ensi vuonna

!