Onnea 100-vuotiaalle Bernard-Massardille!

Caves Bernard-Massard on tänä vuonna 100 vuotta täyttävä perheomisteinen kuohuviinien tuottaja, jonka viinitila sijaitsee Moselin jokilaaksossa Luxemburgissa.

Bernard-Massardin tarina alkaa vuodesta 1921, jolloin Ranskassa Champagnen maakunnassa koulutuksensa saanut kellarimestari ja viinintekijä Jean Bernard-Massard perusti nimeään kantavan tilan. Bernard-Massard keskittyi kuohuviiniin, jota se ryhtyi valmistamaan perinteisellä menetelmällä, kunnianhimoisesti. Ehkä juuri siksi tilan viineihin ihastuivat myös Luxemburgin ruhtinassuvun jäsenet.

Bernard-Massard pääsi Luxemburgin suurherttuan hovihankkijoiden arvovaltaiseen joukkoon vain 10 vuotta tilan perustamisesta, ja siinä asemassa se edelleen on.

Vuonna 1971, 50-vuotisjuhlien kunniaksi, lanseeratusta Cuvee de l’Ecusson Brut -kuohuviinistä tuli nopeasti Bernard-Massardin valikoiman tärkein viini. Tästä perinteisestä kuohuviinistä on tullut 25 vuodessa suomalaisten suosikki – juoma, joka kuuluu erottamattomasti niin isoihin kuin pieniinkin juhlahetkiin.

Nykyään 100-vuotta täyttävän yrityksen omistaa jo aikanaan Jeanin yhtiökumppanina toiminut Clasenin perhe. Bernard-Massardista on vuosisadan aikana kasvanut Luxemburgin kansainvälisesti tunnetuin ja maailmalla arvostettu viinituottaja.

100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Bernard-Massard on kehittänyt juhlakuohuviinin Bernard-Massard Crémant de Luxemburg Cuvée 1921 Brut:n, joka on nyt saatavilla Alkoista kautta maan (Tuotenumero: 955376 Hinta 22,98 €/0,75L).

Lue lisää juhlakuohuviinistä sivuitamme.

Muista myös muut suositut tuotteemme, kuten Viinilehden palkitsema vuoden kuohuviini Bernard-Massard Cuvée Organic Brut.

Otathan yhteyttä, jos haluat lisätietoja 100-vuotta täyttävästä Bernard-Massardista ja sen laadukkaista kuohuviineistä.

 

Johanna Lohivesi                                                    

Toimitusjohtaja, yrittäjä, Astra Wines

johanna.lohivesi@astrawines.fi

+358 50547 9993