UUTUUS punaviini Australiasta! Caravan-viini karavaanarikesään!

Caravan-viini karavaanarikesään!

Caravan Durif (11,98 € / 75 cl) on Ruotsissa jättimenestyksen saanut uutuus punaviini Australiasta.

”Caravan Durif on maultaan voimakkaan täyteläinen, mutta samettisen marjainen ja mausteinen punaviini. Se on erittäin monipuolinen viini monenlaiselle punaiselle lihalle lampaasta eri riistaruuille.” veistelee Astra Winesin tuotepäällikkö Petteri Lohivesi.

Durif, joka tunnetaan myös nimellä Petite Sirah, on alunperin ranskalainen viinirypälelajike, joka on kokenut uuden kukoistuksen erityisesti Australiassa. Se on sukua tunnetumalle Syrahille/Shirazille ja Durifista tehdyt viinit ovat maultaan tumman marjaisia ja voimakkaita. Uuden tammen käyttäminen tuo viinin makuun suklaamaisia vivaihteita.

Caravan Durif on viettänyt 10 kuukautta amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viinintekijä John Quarisa, joka tunnetaan lempinimellä Johnny Q, on tunnettu toimija Australian viinipiireissä ja ollut töissä useissa Australian suurimmista viinintuottajista. Johnny Q on myös Pirkko Shiraz-punaviinin taustalla ja hänen tyylinsä on tehdä laadukkaita, mutta helposti juotavia viinejä kaikelle kansalle.

Astra Wines on hyvässä vauhdissa oleva, yrittäjävetoinen viinien maahantuojayritys, joka tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä suomalaisten makuun. Yritys on perustettu 2014. Tarkoituksemme on olla aidosti asiakaslähtöinen viinien asiantuntijaorganisaatio. Haluamme tavata paljon viinistä kiinnostuneita ja innostuneita ihmisiä ja siksi myös osallistumme moniin viinialan tapahtumiin.

Lisätietoja (painokelpoiset kuvat yms.)

Petteri Lohivesi
tuotepäällikkö
petteri@astrawines.fi
+358400857993

https://www.alko.fi/tuotteet/486607/Caravan-Durif-2018/