Astrawines.fi

Ammattitaitoisesti, luovasti ja hyvällä maulla

Sivusto on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille


Siirry sivustolle ›

Viinivinkit kesäherkkujen kanssa

Kesä <3 herkut! Laadukas viini on oiva kesätuliainen, kumppani uusille perunoille, kalalle ja grilliruualle sekä puhumattakaan kesän juhlahetkistä ja alkumaljoista!

Bernard-Massard Cuvée l’Ecusson

KuohuviinipulloTämä suomalaisten rakastama luxemburgilainen, perinteisellä menetelmällä valmistettu kuohuviini on varma valinta niin kesän alkumaljoihin, drinkkeihin kuin illallispöytäänkin. Tarjoile tätä erittäin kuivaa, sitruksista, hieman mineraalista kuohuviiniä äyriäisten tai ihanan lohisalaatin kanssa. Perinteisen 0,75 litran pullon lisäksi Bernard-Massard Cuvée l’Ecussonista löytyy pullokokoja piccolosta jeroboamiin – niin pieniin kuin suuriin juhliin!
Hinta: 15,98 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero: 008893

Joseph Perrier Organic Cuvée Royale Champagne Extra Brut

Erittäin kuiva, hedelmäinen luomusamppanja on Joseph Perrierin naispääkellarimestari Nathalie Laplaigen ensimmäinen oma Joseph Perrier -samppanja. Laplaige on yksi harvoista naispääkellarimestareista Champagnen alueella – mikä olisikaan parempi syy maistaa tätä ihanuutta! Joseph Perrier Organic Cuvée Royale on talon tyylille uskollinen, elegantti samppanja hienoilla moussemaisilla kuplilla ja pitkällä, raikkaalla lopetuksella. Vie tuliaiseksi tai tarjoile alkumaljana.
Hinta: 46,99 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero: 580267

Waimea Sauvignon Blanc 2021

Palkittu uusiseelantilainen Sauvignon Blanc on varma valinta kesän ruokapöytään. Vuoden viini -kilpailussa useasti menestynyt valkoviini on saanut myös Viinilehdeltä neljä tähteä ja Edullinen ostos -arviot. Kuiva, sitruksinen, passionhedelmäinen Waimea on erinomainen pari kesän kalapöytään, parsan kanssa ja loppukesän rapuja unohtamatta! Viinin valmistajalla on myös Sustainable Winegrowing New Zealand -sertifikaatti, jonka tehtävänä on edistää ja ylläpitää ekologisesti kestävää maataloutta Uudessa-Seelannissa.
Hinta: 14,98 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero: 559917

Dezzani Albarossa

Neljä tähteä ja edullinen ostos -tunnustukset saanut Dezzanin Albarossa on varma valinta grilliruuan kanssa. Tässä täyteläisessä punaviinissä on tummia marjoja, taatelia, hentoa nahkaisuutta.  Albarossa on harvinainen rypälelajike, jota viljellään vain pienellä alueella Piemontessa, Italiassa. Erinomainen vaihtoehto esimerkiksi Cabernet Sauvignon’lle, Tempranillolle tai Shirazille. Dezzani Albarossa on todellinen monitoimiviini: se on herkullinen nautiskeluviini illanistuijaisissa, mutta myös maukas pari ruokapöydässä.

Hinta: 12,98 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero: 489207