Astra Winesin porukan terveiset pikkujoulukauteen! <3

Vuosi on mennyt taas vauhdilla ohi. Aika poikkeuksellista on ollut ja olemme kaikki joutuneet totuttelemaan uudenlaiseen arkeen.

Astra Winesilla olemme olleet huhtikuusta lähtien osa porukasta etänä ja osa toimistolla. Turvaväleistä on pidetty huolta ja käsidesiä on kulunut enemmän kuin viiniä. Olemme siirtyneet etäpalavereihin niin keskenämme kuin viinin tuottajienkin kanssa. Teams-palaverit ovat olleet osin aika kivakin juttu, sillä me kaikki jaamme saman tilanteen ympäri maailman ja tämä tuo erilaisen syvyyden kanssakäyntiin. Tapaamme toisiamme kotiasuissa ja huolittelomattomina aiemman ”businessjäykkyyden” sijaan. Jollainlailla ihmisyys on tullut keskiöön uudella tavalla. Toivottavasti se jää myös tämän ajan jälkeen ja huomioimme toisiamme enemmän. Italialainen viinintuottaja on lähettänyt paikallista makkaraa postissa, koska tänä vuonna emme päässeet yhdessä syömään. :). Aika ihanien ihmisten kanssa pääsemme tekemään töitä!

Johanna järjesti meille etäpikkujoulut! Yllätysesiintyjinä tiernapojat! Kaikki saimme ruokalähetyksen, josta sitten tehtiin herkkuja kukin kotonaan. Istuimme puolisoinemme syömässä, skoolattiin ja juteltiin ruuan ääressä. Pelattiin mitäs muuta kuin viinipeliä. Hauska ja mukava ilta!

Me lähetämme kaikille etähalaukset ja toivotamme iloisia ja turvallisia pikkujouluja kaikille! <3 <3 <3

Tähän alas lisäsin linkin, josta saat tämän vuoden ajan pikkunaposteluun herkulliset vinkit ja löydät vaikka juomasuosituksen!

https://kotiliesi.fi/suklaapossu/kuohuviinit-loppuvuoden-juhlahetkiin/