Go to content

Odotettuihin tapaamisiin

Bernard-Massard Cuvée de l'Ecusson Brut -kuohuviini isoihin ja pieniin juhliin saatavilla Alkon valikoimista.

Juhli kanssamme 100-vuotiasta Bernard-Massardia

Jaa paras Massukka-muistosi #bernardmassard100

Bernard Massard

Onnea 100-vuotiaalle Bernard-Massardille!

Bernard-Massardin tarina alkaa vuodesta 1921, jolloin Ranskassa Champagnen maakunnassa koulutuksensa saanut kellarimestari ja viinintekijä Jean Bernard-Massard perusti nimeään kantavan tilan. Bernard-Massard keskittyi kuohuviiniin, jota se ryhtyi valmistamaan perinteisellä menetelmällä, kunnianhimoisesti. Ehkä juuri siksi tilan viineihin ihastuivat myös Luxemburgin ruhtinassuvun jäsenet.

Bernard Massard

Vuonna 1971, 50-vuotisjuhlien kunniaksi, lanseeratusta Cuvee de l’Ecusson Brut -kuohuviinistä tuli nopeasti Bernard-Massardin valikoiman tärkein viini. Tästä perinteisestä kuohuviinistä on tullut 25 vuodessa suomalaisten suosikki – juoma, joka kuuluu erottamattomasti niin isoihin kuin pieniinkin juhlahetkiin.

Nykyään 100-vuotta täyttävän yrityksen omistaa jo aikanaan Jeanin yhtiökumppanina toiminut Clasenin perhe. Bernard-Massardista on vuosisadan aikana kasvanut Luxemburgin kansainvälisesti tunnetuin ja maailmalla arvostettu viinituottaja.

100-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Bernard-Massard on kehittänyt juhlakuohuviinin Bernard-Massard Cuvée 1921, joka on nyt saatavilla Alkoista kautta maan.

Löydä Bernard-Massard-suosikkisi

Bernard-Massard Cuvée Organic Brut on valittu Vuoden 2021 kuohuviiniksi

Viini-lehden Vuoden kuohuviini 2021 -kilpailussa on valittu voittajaksi Bernard-Massard Cuvèe Organic Brut -kuohuviini. Voittajaviini on neljän rypäleen harmoninen ja kypsän hedelmäinen sekoitus, joka on valmistettu perinteisellä samppanjamenetelmällä Moselin jokilaaksossa

"Bernard-Massard Cuvée Organic Brut on laadultaan erinomainen viini, joka sopii erityisen hyvin täyteläisten kala- ja äyriäisruokien kanssa nautittavaksi, myös hieman maustetumpinakin versioina. Tasaisen pehmeä ja suunmyötäinen maku saa eloa pehmeistä kuplista ja niiden korostamasta hapokkuudesta. Kokonaisuus jättää kypsän hedelmäisen, kevyesti karvasmantelisen, miellyttävän paahteisen ja pitkän jälkivaikutelman." Näin maamme kokeneimmat viinialan ammattilaiset Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund kuvailevat kilpailun voittajaa.

Bernard-Massard Cuvée Organic Brut on erittäin kuiva, raikkaan hapokas ja runsaan hedelmäinen kuohuviini, joka sopii täydellisesti aperitiivina nälän nostattajaksi sekä kaikenkokoisten juhlien ja merkkitapahtumien kuplivaksi alkumaljaksi ja seurustelujuomaksi. Viini on sekoitus Chardonnay-, Riesling-, Pinot Blanc- ja Pinot Noir -rypäleitä.

Bernard-Massard Cuvée Organic Brut -kuohuviini on myynnissä Alkoissa kautta maan. Varmista saatavuus omasta Alkostasi.

Bernard Massard Organic
Bernard Massard Organic
Bernard Massard Organic
Bernard Massard Organic