Edullinen ostos - Viinilehti

Parhaat kuplat
arkeen ja juhlaan

Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut on klassinen, perinteisellä menetelmällä tehty kuohuviini, jossa maistuvat sitrukset ja aprikoosi.

Tästä klassikkokuohuviinistä on tullut suomalaisten suosikki – juoma, joka tekee jokaisesta tilaisuudesta juhlaa. Tutustu klassikkoon ja löydä suosikkikokosi juhlaan kuin juhlaan Alkon myymälöistä ja verkkokaupasta!

4,99 € (0,2 l) • 9,98 € (0,375 l) • 15,48 € (0,75 l) • 33,99 € (1,5 l) • 84,99 € (3,0 l)

Löydä suosikkisi →

Juhlakauden valinta

Kuplivaa iloa talveen! Syksyn myötä juhlakausi on täällä: isänpäivä, pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulu, uusivuosi. Bernard-Massardin kuohuviineistä löytyy sopiva jokaiseen juhlahetkeen: pieniin juhliin, isoihin juhliin, skoolaukseen ja jopa ruokapöytään. Miten juhlistat tänä talvena Bernard-Massardin kanssa?

Seuraa Astra Winesia ja Bernard-Massardia sosiaalisessa mediassa ja tee kuplahetkistäsi erityisiä.

Seuraa meitä somessa →
Bernard Massard - Vinkit

Muut tuotteet

Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Rosé Brut

Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Rosé Brut

Roseekuohuviini ei ole pelkkä kesätuote, vaan kokeile kauniin punaista kuohuvaa juhlapöytään talvellakin! Eloisan marjainen viini sopii vaikkapa tapaksien tai kalan kera.
15,48 € (0,75 l)

Lue lisää →
Bernard-Massard Crémant de Luxemburg Cuvée 1921 Brut

Bernard-Massard Crémant de Luxemburg Cuvée 1921 Brut

100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kehitetyssä crémantissa maistuvat kypsä omena ja persikka. Viinin pienet, tyylikkäät kuplat tekevät siitä juhlallisen.

Juhlakuohuviini sopii erinomaisesti aperitiiviksi ja seurustelujuomaksi.
21,99 € (0,75 l)

Lue lisää →
Bernard-Massard Cuvée Organic Brut

Bernard-Massard Cuvée Organic Brut

Viinilehden Vuoden Kuohuviini 2021. Raikas ja hedelmäinen kumppani mereneläville, kuten sushille. Luomukuohuviini, joka sopii myös vegaaneille.
16,49 € (0,75 l)

Lue lisää →

Joko nyt voisi kevään julistaa alkaneeksi? Vai vieläkö pääsee lumitöihin? Talven jälkeen täällä ladataan aurinkoenergiaa mahdollisimman paljon, ja aurinkoisena päivänä valkkariakin voi juoda jo terassilla, toppatakissa tietysti 🤩🧤🧣.

Terassievääksi sopii hyvin Margherita-pitsa ja australialainen kahden suosikkirypälen sekoitus Caravan Sauvignon Blanc Riesling.

💸12,48 €
🇳🇿 Australia

#talvenjälkeen #kevät #kevätaurinko #kevättulee #valkoviini #valkoviiniä #sauvignonblanc #Riesling #viininystävä #viininrakastaja
...

31 0

Meidän mielestä kuohuviini sopii kaikkiin hetkiin 🍾! Tänään käperryn sohvalle kuohuvan ja macaronssien kanssa ja ihastelen naistenpäivän kukkia (itse ostettuja 😅) . Kippis viikonlopulle 🥂! Mitä sinun viikonloppusuunnitelmiisi kuuluu?

#viikonloppu #viikonloppuedessä #skumppa #skumppaa #skumppapäivä #kuohuviini #kuohuviiniä #bernardmassard #bernardmassardsuomi #macarons #kuohari #kuoharikylmässä
...

54 10

Ihanaa naisten päivää kaikki kanssasisaret 🌷! Toivomme teille aurinkoa (ainakin mieleen, jos ei ulkona näy 😅), lempeyttä sekä paljon iloa ja halauksia tähän päivään ❤.

Vaikka viiniala on ehkä perinteisesti ollut miesvoittoinen ala, erityisesti tänään haluamme nostaa maljan kaikille taitaville, lahjakkaille ja sitkeille naisille alalla. Meillä Astra Winesin tiimissä on ilo nostaa malja naisyrittäjällemme Johannalle, joka on perustanut Astra Winesin 🥂! Kenelle sinä nostat maljan?

#naistenpäivä #naiset #naisyrittäjät #luksustaarkeen #arjenluksus #arjenluksusta #josephperrier #josephperrierchampagne #samppanja #samppanjaa
...

72 5

Hopea ei ole häpeä, ei ainakaan Viinilehden Vuoden Kuohuviini 2023 -kilpailussa 🥈🍾! Onnea Bernard-Massard Cuvée Organic hopeasijasta! Tämä Vuoden Kuohuviini 2021 on erittäin kuiva luomukuohuviini, joka on tehty perinteisellä menetelmällä.

💸16,49 €
🇱🇺 Luxemburg
⭐⭐⭐⭐❤️
Saatavilla Alkoista ympäri Suomen.

Lue koko arvostelu bion linkistä 🔼.

#bernardmassard #vuodenkuohuviini2023 #viinilehti #Hopea #bernardmassardsuomi #kippis #vuodenkuohuviini #viinilehdenvuodenviinit #viinilehtiwineawards #parasviini
...

70 11

Emily in Parisin tunnelmissa tehtiin viikonlopun drinkiksi Kir Royale, mutta tällä kertaa mustaherukkamehutiiviste tekee drinkistä vähäalkoholisempaa. Maistuu ihan Pariisilta 😍🥰, vai mitä?

#kuohuviiniä #kuohuviiniä #kuohari #skumppa #drinkki #drinkkivinkki #kirroyale #matalaalkoholinen #viikonloppu #ihanapäivä #kippis
...

55 0

Takkatuli, hyvä seura ja herkullinen punaviini, täydellinen yhdistelmä helmikuun loppuun 🔥. Lämpöä tuova italialainen Dezzani Albarossa on piemontelainen harvinaisuus:

🍇 Harvinainen Albarossa-rypäle kehitettiin risteyttämällä Nebbiolo ja Barbera 1930-luvulla, tai niin ainakin luultiin. Vasta 2000-luvulla DNA-testissä paljastui, että Nebbiolon sijaan risteytyksessä olikin ranskalainen Chatus-rypäle.
🍇 Albarossa-lajiketta viljellään vain 200 hehtaarin alueella Piemontessa, joka on tunnettu Nebbiolo-rypäleestään.
🍇Dezzani Albarossa on Alkon ainut pelkästään Albarossasta tehty viini.
🍇 Herkullinen viini niin illanistuijaisiin kuin ruokapöytään. Erinomainen hinta-laatusuhde.

💸12,98 €
🇮🇪 Italia
⭐️⭐️⭐️⭐️ "Edullinen ostos" - Viinilehti

#viinivinkki #punaviini #punaviiniä #italia #italialainen #italialainenruoka #italialainenviini #takkatuli #helmikuu #arjenluksus #arjenluksusta
...

56 3

Lempisesonkimme, jollei ruunebergintorttusesonkia lasketa, on tietysti laskiaispullasesonki 🧁. Jotta laskiaispullista ehtisi nauttia riittävästi, testata eri valmistajan pullat ja lopuksi leipoa omat, koska ne nyt vain ovat parhaita, kausi kannattaa aloittaa viimeistään nyt 👏.

Herkullisten (vaiko törkeiden?) kermavaahto-mantelimassa-vadelmahillo-pullien kanssa sopii tietysti tuttu luxemburgilainen kuohuviini. Koska miksi ei 🤷‍♀️! Rohkeimmat voinee kokeilla pullan väliin vielä nutellaa, mutta kuohuviinin sekaan emme sitä suosittele 😬.. Mitäs teillä laitetaan laskiaispullaan? Pistättekö paremmaksi?

#laskiainen #laskiaispulla #laskiaispullat #laskiaispullaa #sesonkiruoka #herkkupäivä #pulla #kuohuviini #kuohuviiniä #skumppa #skumppaa #skumppapäivä #överit
...

42 0

Hyvää ystävänpäivää ja parhaita kuplia 💕! Toivottavasti päivä on ollut ihania kohtaamisia täynnä - niin livenä kuin etänäkin. Ja mikäli tänään ei ehtinyt arkea enempää, hengähdä illalla! Huomennakin, tai oikeastaan ihan minä päivänä tahansa, on hyvä päivä kilistellä kuohuvalla ihanan ystävän kanssa.

#ystävänpäivä #ystävä #ystävät #ystävänpäivä #ystävänkanssa #sydän #sydänjuttu #sydänsydänsydän #sydänmukana #kuohuviini #kuohuviiniä #skumppa #skumppaa #skumppapäivä
...

48 0

Hyvää kalakeittopäivää 🦈! Eikun ystävänpäivää 🤔. Siis molempia 😂. Meidän kalakeittopäivään osui perinteinen lohikeitto kerman ja tillin kanssa ja kyytipojaksi uusiseelantilainen, palkittu Waimea Sauvignon Blanc. Maistuisi varmaan ystävällekin!

Viinin valmistajalla on Sustainable Winegrowing New Zealand -vastuullisuussertifikaatti, jonka tehtävänä on edistää ja ylläpitää ekologisesti kestävää maataloutta Uudessa-Seelannissa.

💰14,98€
🇳🇿 Uusi-Seelanti
"⭐️⭐️⭐️⭐️ Edullinen ostos" - Viinilehti, 🥇 Vuoden viinit -kilpailussa 2022

#kalakeitto #kalakeittopäivä #arki #arjenluksusta #valkoviini #valkoviiniä #arkiruokaa #lohikeitto #vastuullinenviini
...

30 0

Koko maailmankaikkeus - ja minulla oli onni tavata juuri sinut 💕. Parhaat ystävät ansaitsevat kuplista parhaimmat ja lämpimän halin. Perinteistä vai pinkkiä, kukkia vai macaronsseja? Miten aiot muistaa parasta ystävääsi?

#ystävänpäivä #ystävänpäivälahja #ystävä #ystävät #ystävät❤️ #bernardmassard #kuohuviini #kuohuviiniä #skumppa #skumppaa #skumppatime #skumppapäivä
...

40 6

Kalapuikot on kyllä arjen pelastus🛟. Maistuisiko kalapuikkojen upgreidaus hamppareiksi? Leivän tai sämpylöiden väliin kalapuikot plus majoa, ja jokainen saa valita mieleiset kasvikset. Lisäksi loska katoaa silmistä ja kesän maun saa huulille roséviinillä, joka toimii kivasti kalan kanssa 🦈.

#caravanviini #karavaanarielämää #karavaanarionkaikkienkaveri #kalapuikot #kalapuikkopäivä #roseviini #viini #viiniä #arkiruoka #arkiruokavinkki #arjenluksusta
...

28 0

Laitetaanko runebergintortun kanssa skumppaa 🍾 vai kahvia ☕️? Testaa tänä vuonna klassista Bernard-Massardin kuohuviiniä. Tämä erittäin kuiva, sitruksinen kuohuviini on tehty perinteisellä menetelmällä, ja se tekeekin jokaisesta herkkuhetkestä erityisen. Maistuisi varmasti Fredrikallekin 🤭.

💸 15,48 €
🇱🇺 Luxemburg
⭐️⭐️⭐️⭐️

#runeberginpäivä #runebergintorttu #runebergintorttuja #herkkupäivä #herkkuhetki #kahvihetki #kuohuviini #kuohuviiniä #skumppa #skumppaa #kippis
...

46 4

Lapset sairaana, töissä deadline, myöhästyin jumpasta ja ruuaksikin on pelkkää makrulootaa. Onneksi on aina Pirkko, vai mitä 💃?

#pirkkoviini #pirkkoviini😘 #ihanpirkkona #arki #arjenluksus #arjenluksusta #arkiruokaa #arkiruokaaparhaimmillaan #punaviini #punaviiniä #viini #viiniä
...

30 2

Täytetäänkö päivän hedelmäannos veriappelsiineillä? Ihana mimosa syntyy myös satokauden veriappelsiineistä ja kruunaa viikonlopun brunssin 🍊🌞.

#bernardmassard #veriappelsiini #mimosa #kuohuviini #kuohuviiniä #brunssi #viikonloppu #ruokavinkit #vinkitviikonloppuun #satokausi
...

49 2
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841446321703105.
Bernard Massard