Astrawines.fi

Ammattitaitoisesti, luovasti ja hyvällä maulla

Sivusto on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille


Siirry sivustolle ›
Kuohuviinipullo

Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut

Klassinen, perinteisellä menetelmällä tehty kuohuviini, jossa maistuvat sitrukset ja aprikoosi. Tästä klassikkokuohuviinistä on tullut suomalaisten suosikki – juoma, joka tekee jokaisesta tilaisuudesta juhlaa. Saatavilla useita eri pullokokoja.

16,49 €

Tutustu tarkemmin

Vuoden kuohuviini voittaja

Bernard-Massard Cuvée Organic Brut

Viinilehden Vuoden Kuohuviini 2021 ja hopeasija 2023. Raikas ja hedelmäinen kumppani mereneläville, kuten sushille. Luomukuohuviini, joka sopii myös vegaaneille.

16,99 €

Tutustu tarkemmin

VUODEN KUOHUVIINI 2024
BERNARD-MASSARD CHARDONNAY BRUT

Viinilehden Vuoden kuohuviini 2024 -kilpailussa voittanut Bernard-Massard Chardonnay Brut erittäin kuiva, runsaan hedelmäinen ja briossinen kuohuviini, jota on kypsytetty kellarissa kolme vuotta.

Chardonnay Brut on tyylikäs valinta runsaiden kala- ja äyriäisruokien kanssa sekä ruokaisten salaattien seurana. Valitse Bernard-Massardin elegantit ja rakastetut kuplat pienten ja suurten juhlien alkumaljaksi ja seurustelujuomaksi.

Lue lisää

KUPLISTA PARHAIMMAT

Luxemburgilaisen kuohuviinitalon perinteisellä menetelmällä tehdyt laatukuohuviinit ovat ihastuttaneet suomalaisia jo kohta 30 vuotta! Rakastetun Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson -kuohuviinin ympärille on kasvanut laaja tuotevalikoima pienistä piccoloista, luomukuohuviiniin ja laadukkaaseen juhlacrémantiin. Tutustu klassikkoon ja löydä suosikkisi juhlaan kuin juhlaan Alkon myymälöistä ja verkkokaupasta!

Alkon verkkokauppaan

Tutustu myös muihin tuotteisiin

Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Rosé Brut

Roseekuohuviini ei ole pelkkä kesätuote, vaan kokeile kauniin punaista kuohuvaa juhlapöytään ympäri vuoden! Eloisan marjainen viini sopii vaikkapa tapaksien tai kalan kera.

16,49 € (0,75 l)

Bernard-Massard Crémant de Luxemburg Cuvéé 1921 Brut

100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kehitetyssä crémantissa maistuvat kypsä omena ja persikka. Viinin pienet, tyylikkäät kuplat tekevät siitä juhlallisen.

Juhlakuohuviini sopii erinomaisesti aperitiiviksi ja seurustelujuomaksi.

23,50 € (0,75 l)

Astra Wines Oy

Olemme espoolainen viinien maahantuoja tavoitteenamme tarjota hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä suomalaisille kuluttajille.
Tutustu meihin tarkemmin.