Cinguetto Lambrusco rosé UUTUUS ALKOISSA NYT!

Pinkkiä ja kuplia – kesän riemukkain uutuus Italiasta!

Oletko jo tutustunut roséviineihin?

Roséviini herkän vaaleanpunaisen sävyin on epäilemättä tämän kesän ykkösjuoma. Lambrusco, perinteisen rosén Italialainen pirskahteleva siskopuoli on yllättämässä perheenjäsenensä tarjoten varteenotettavan ja trendikkään vaihtoehdon kesäjuomaksi.

 

Emiglia-Romanassa, Italian arvostetuimmassa ruokamekassa, Lambrusco on kuin kahvi meille suomalaisille. Tämä raikas ja kupliva ihanuus löytyy pöydästä kuin pöydästä seurassaan hyvin todennäköisesti suussa sulava Prosciutto di Parma.

 

Monet 70- luvulla Lambruscoa juoneet, maistavat tänä vuonna ihan erilaisen juoman. Nykyään valmistetaan määrän sijasta laatua ja viininvalmistuksen välineet mahdollistavat myös laadukkaampaa viiniä. Cinguetto Lambrusco rosékin on valmistettu jatkuvalla kylmäkontrolliprosessilla, jolloin rypäleiden maut säilyvät paremmin. Säilytys mahdollisimman pitkään tankeissa ja pullotus vasta tilauksesta varmistavat, että viiniin luonnollisesti käymisessä syntyneet kuplat säilyvät hyvin ja maku pysyy raikkaana. Kaunis rosén väri tulee punaviinirypäleiden kuoren väriuutteesta, kun rypäleiden kuoria pidetään hetki pidempään kontaktissa viiniin.

 

Kuten samppanjassa niin myös Lambruscossakin on tyylejä, jotka eroavat toisistaan paljon. Sorbora on kevyen vaaleanpunainen kuten rosé, Grasparossa on tanniinisen punainen, Salamino on tumman puhuva ja tanniininen ja Maestri on pehmeän hedelmäinen. Tämä pirskahteleva juoma voi olla myös kuiva, puolikuiva, puolimakea ja makea tehden siitä loistavan valinnan eri mauille.

 

Cinguetto Lambrusco rosé on herkullisen makean marjainen ja löydät siitä mansikan, vadelman ja kirsikkahillon makuja. Huurteisen kylmästä lasista saat nenänpäälle pirskahtelevia kuplia maistaessasi kesän maut. Kesän helpoin ja ihanin juoma! Katsele maailmaan vaaleanpunaisen lasin läpi!

VINKKI KUUMIIN KESÄPÄIVIIN:

Kaada Lambruscoa jääpalakennoihin tai jäätikkumuotteihin. Lisää mansikan tai hedelmän palasia ja pakasta. Tarjoile aikuisten kesken. Nam! 🙂

 

Artikkeliin liittyvät tuotteet: