Hedelmäisen hapokkaat Sauvignon Blancit rapukauteen

Kohta alkavan rapukauden suosikkiviinit ovat totta kai Sauvignon Blancia! Näistä hedelmäisen hapokkaista viineistä löytyy vaihtoehto niin runsaan hedelmäpommin rakastajille kuin hillitymmästä tyylistä pitävälle.

Rakastettu hedelmäinen Waimea Sauvignon Blanc

Passionhedelmäisellä vivahteikkuudellaan ihastuttanut Waimea Sauvignon Blanc on runsas hedelmäpommi, jonka sopivan hapokas maku on siivittänyt viinin menestykseen useita kertoja Vuoden viinit -kilpailussa ja viini on saanut Löytö ja luonteikas viini -arvion myös Viinilehdeltä.

Uuden-Seelannin Nelsonissa viljellyistä Sauvignon Blanc -rypäleistä tehty Waimea-viini edustaa aluetta ja rypälettä parhaimmillaan: lämpimät päivät, viileät yöt ja kivinen maaperä saavat aikaan runsaan makuisia, hedelmäisiä sekä raikkaan hapokkaita ja mineraalisia viinejä.

Waimea Sauvingon Blanc on runsaan makunsa ja hapokuutensa vuoksi erinomainen viini rapujen, äyriäisten ja rasvaisen kalan kanssa. Viini onkin ollut jo monen vuoden ajan rapukauden suosikki!

Waimea Sauvignon Blanc 2022
14,98 €
Lue lisää Alkon sivuilta

 

Hillitympi luomu Sauvignon Blanc Etelä-Afrikasta

Hillityn tyylikäs, eteläafrikkalainen ­luomuvalkoviini, Org de Rac Sauvignon Blanc 2023, hurmaa raikkaalla hapokkuudellaan ja aromikkaalla maullaan, jossa yhdistyvät greipin, herukan ja karviaisen vivahteet. Sen eloisa hapokkuus kietoutuu saumattomasti yhteen juurikin rapujen ja rasvaisten kalaruokien kanssa.

Org de Rac Sauvignon Blanc 2023 -viinillä on myös Reilun kaupan sertifikaatti.

Org de Rac Sauvignon Blanc 2023
13,28 €
Lue lisää Alkon sivuilta