Huipputuottajan punaviinit juhlapöytään

Juhlakauden tyylikkäimmät viinilahjat ovat tietenkin Amarone ja Ripasso. Tutustu arvostettuun Domini Venetin Amaroneen sekä saman tuoteperheen Ripassoon ja Apassimentoon ja löydä suosikkisi!

Domini Veneti on viinintuottaja Cantina Valpolicella Negrarin premium-tuoteperhe, joka perustettiin 1989 korkealaatuisten Valpolicella Classico -alueella tuotettujen viinien kehittämiseen. Astra Winesin valikoima on täydentynyt Domini Venetin Pruviniano Collection -tuoteperheellä, jonka laadukkaat ja perinteiset Veneton ja Valpolicellan alueen viinit ovat täydellinen valinta lahjoiksi tai juhlahetkiin. Tutustu tuotteisiin ja tilaa omasi lähimpään Alkoosi!

 

1. Domini Veneti Amarone Della Valpolicella Classico 2019

Amaronen kerrotaan syntyneen, kun tynnyrillinen tynnyrillinen makeaa, perinteistä punaviiniä, Reciotoa, unohdettiin kypsymään. Viinin sokerit kävivät loppuun asti alkoholiksi, ja tuosta viinistä syntyi Amarone. Valpolicellan alueen viiniylpeyden muhkea maku syntyy kuivatuista viinirypäleistä. Pruviniano-sarjan Amarone tulee Valpolicellan alkuperäiseltä Classico-alueelta. Tyylikäs ja haluttu lahja!

Hinta: 43,99 € / 0,75 L
Alkon tuotenumero: 940298

2. Domini Veneti Pruviniano Ripasso Classico Superiore 2018

Amaronen pikkuveli, Ripasso, on punaviini, joka käytetään uudelleen Amaronen kuorimassan kanssa. Näin viiniin kehittyy enemmän makua ja pehmeyttä. Amaronen tavoin Domini Venetin Pruviniano-sarjan Ripassoon käytetyt rypäleet ovat kasvaneet Valpolicellan Classico-alueella Maranon laaksossa. Aluetta on kutsuttu vuoteen 1177 asti Pruvinianoksi, mistä tuoteperhe saakin nimensä. Laadukas Ripasso niin lahjaksi kuin juhlapöytään!

Hinta: 19,99 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero: 908086

3. Domini Veneti Pruviniano Appassimento 2020

Appassimento on punaviini, joka on tehty Valpolicellan alueella rypäleitä kuivaamalla. Prosessi on samankaltainen kuin Amaronessa ja Ripassossa. Erinomainen hinta-laatusuhde!

Hinta: 14,98 € / 0,75 l
Alkon tuotenumero: 936176

Domini Venetin tuotteet löytyvät pääasiassa vain Alkon verkkokaupasta. Tilaa omasi lähimpään Alkoosi!

Lue lisää Cantina Valpolicella Negrarista ja Domini Venetistä täältä.