Löydä sisäinen Pirkkosi – nyt jokaiseen makuun!

Nyt Pirkkona paikalla! Uusi Pirkko Sauvignon Blanc on saapunut Alkon valikoimaan.

Tutun ja rakastetun Pirkko Shiraz´n seuraksi Pirkko-perheeseen kuuluvat nyt uutuustuote Pirkko Sauvignon Blanc sekä kesän kausituote Pirkko Rosé.

Pirkko Shiraz

Australialainen Pirkko Shiraz on aito ja alkuperäinen Pirkko. Mehevä ja hilloinen maailmannainen on parhaimmillaan kesän grillaushetkissä. Tämä täyteläinen, hieman mausteinenkin punaviini on valmistettu Australian Riverinan alueella kasvaneista Shiraz- ja Durif-rypäleistä. Pirkko Shiraz on yksi Suomen suosituimmista punaviineistä tetrapakkauksessa.

 

Pirkko Sauvignon Blanc

Kesän uutuus Alkon vakiovalikoimaan, Pirkko Sauvignon Blanc, on varma kutsuvieras juhannuspöytään ja hurmaan kaikki kalan ja kanan kanssa. Tämä odotettu Pirkon sisko ihastuttaa ryhdikkäällä hedelmäisyydellään ja vivahteikkaalla luonteellaan. Australialaisista Sauvignon Blanc -rypäleistä tehty valkoviini sopii mainiosti niin ruokapöytään kuin illanistujaisiinkin. Pirkko Sauvignon Blanc sopii myös vegaaneille ja on saatavilla kesäkuun aluissa Alkoista kautta maan.

Pirkko Rosé

Ranskalainen serkkutyttö, Pirkko Rosé, on sen sijaan vierailuilla kesäisessä Suomessa. Hempeä ja lempeä serkku haluaa kokea kaiken kesäisestä Suomesta: piknikit, venereissut, suomalaiset kalaherkut ja yöttömän yön. Ranskan Pays d’Ocissa kasvaneista Syrah- ja Grenache-rypäleistä valmistettu Pirkko Rosé ihastuttaa marjaisella maullaan. Viini sopii myös vegaaneille.

Kaikki Pirkot löytyvät vastuullisesta tetrapakkauksesta, joka on helppo kuljettaa mukana kesän menoissa. Tetrapakkauksella on alhainen hiilijalanjälki, ja sen voi laittaa käytön jälkeen kartonkikierrätykseen.

Oli nimesi Pirkko tai ei, me Astra Winesilla uskomme, että meidän jokaisen sisällä asuu oma Pirkko. Hersyvä nauru, sisäinen rohkeus ja lempeys itseä kohtaan ovat joka Pirkon supervoimat, joista jokaisen meistä tulisi olla ylpeä!

Pirkko Shiraz
10,49 € / 1 l
Alkon tuotenumero: 410948

Pirkko Sauvignon Blanc
10,99 € / 1 l
Alkon tuotenumero: 504158

Pirkko Rosé
10,99 € / 1 l
Alkon tuotenumero: 429528