Pientuottajan voittoisa Sauvignon 2,25L bibissä – kesän paras uutuus!

Uutuus Alkossa

When in Rome Sauvignon -hanapakkaus on vegaaninkin valinta !

 

When in Rome – viinisarjan toiminta-ajatus on yksinkertainen. Se  tarjoaa itsenäisten pientuottajien valmistamia, laadukkaita käsityöviinejä Italiasta. Viinit ovat ympäristöystävällisiä, erinomaisen hinta-laatusuhteen viinejä, jotka myydään suoraan tankista pakatuissa, kierrätettävissä hanapakkauksissa.

 

Alkon vakiovalikoiman uutuus on  Sauvingnon Blanc -rypäleestä valmistettu IGT-valkoviini Italian saappaanvarresta, trendikkäästä Friuli-Veneziasta.

Grappolo d’Oron pääviinintekijä Donatella Martincighin (kuvassa) 20 hehtaarin kotitilalla on viljelty viiniä jo Rooman valtakunnan ajoista asti. Donatellan johdolla viinitilalla on valmistettu upeita italialaisia käsityöviinejä jo lähes 30 vuoden ajan.

”Olen työskennellyt monien italialaisten viinitalojen kellareissa, mutta todellinen kokemukseni on kertynyt omien viiniemme parissa, joita on tehty vuodesta toiseen käsityönä. Jokainen sato on erilainen ja jokainen vuosi haaste”,  viinintekijä sanoo.

 

When in Rome Sauvignon hanapakkaus, 29,99 € (2,25 l)

Kuiva, hapokas, viheromenainen, herukkainen, aprikoosinen, kevyen passionhedelmäinen, hennon nokkosinen. Soveltuu vegaaneille.

 

Alkon tuotenumero 529848

Valkoviini / IGT Venezia Giulia / Friuli – Venezia Giulia, Italia
Tuottaja: Grappolo d’Oro
Rypäle: Sauvignon Blanc

 

Palkinnot:

When in Rome Sauvignon on voittanut kolme kertaa peräkkäin Concours International BEST WINE IN BOX-kilpailussa vuosina 2017, 2018 ja 2019!

Diplome-CIWIB-2019-0097-02851 (002)

Ruokasuositus:

* Antipasto ja aromikkaat salaatit miedon vinaigrette-kastikkeen kanssa.

* Pasta peston ja kesäkurpitsa-kastikkeen kera.

* Paistetut tai grillatut kalat ja äyriäiset hapokkaiden kastikkeiden kanssa.

* Mozzarellan ja vuohenjuuston ystävä.

 

Viini säilyy avattuna kuusi viikkoa.

Artikkeliin liittyvät tuotteet: