Seikkailijoiden kevätuutuus Caravan Red Route

Suositusta Caravan Durifista tutuksi tullut Caravan-tuote­perhe laajenee uudella hanapakkauksella: Caravan Red Routella.

Viinilehdeltä neljä tähteä ja Löytö -maininnan saanut 3 litran hanapakkaus on tyylikäs valinta kesäisille seikkailuille: mökkiviikonlopuille, piknikeille, veneretkille, matkailuautoreissuille tai ihan vain ystävien kanssa grillaukseen!

Huolella valikoiduista Shiraz- ja Cabernet Sauvignon- rypäleistä tehty punaviini tarjoaa maku­matkan Etelä-Australiaan, Limestone Coastille. Punaviinin tummasävytteinen, mehevä tuoksu muistuttaa mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja mustikkaa maanläheisillä muhevilla vivahteilla. Täyteläinen maku toistaa tuoksun mehevän luonteen. Runsaat, pehmeät tanniinit jättävät herkullisen jälkimaun suuhun.

Tumman marjainen ja mehevän rikas maku tekee viinistä  ihanteellisen valinnan keväisiin grillihetkiin ja illanistujaisiin.

Caravan Red Route on pakattu ympäristövastuulliseen kartonkipakkaukseen. Se on helppo kierrättää: pahvi kartonkikierrätykseen ja sisällä oleva muovipussi muovikierrätykseen.

Australianitalialainen viinintekijä John Quarisa, eli Johnny Q, on palkittu ja tunnettu viinintekijä. Johnny Q:n tyylinä on valmistaa laadukkaita viinejä, jotka ovat helposti lähestyttäviä ihan tavallisille viininjuojille. Johnny Q on myös Pirkko Shiraz-punaviinin taustalla.