Voimianaisia viinialalla: Marion Cousin

Naistenpäivän kunniaksi esittelemme voimanaisia viinialalta. Meillä on kunnia ja ilo tehdä töitä yhdessä lahjakkaiden naisten kanssa ympäri maailmaa.
 
Tänään vuorossa on Marion Cousin Bordeaux´sta, Ranskasta. Marion on Château Fontesteaun toimitusjohtaja. Tässä Marionin terveiset Ranskasta.
 
“Olen kotoisin Keski-Ranskasta, alueelta, jossa tuotetaan mineraalivettä tulivuoren purkauksessa syntyneessä kraaterissa. Päädyin viinialalle tutustuttuani tunnetuimpiin viinitiloihin ympäri maailmaa, Uudesta-Seelannista Argentiinaan. Asetuin kymmenen vuotta sitten Bordeaux’n lähelle, Médociin. Château Fontesteaun tilalta löysin onnen: koskemattoman luonnon ja viiniköynnökset. Tilalla yhdistyy rikas historia, kaunis maisema sekä vilkas biodiversiteetti.
 
Aluksi työskentelin retkiä järjestävässä yrityksessä. Olin vuoden töissä Argentiinassa ja sain kokea herkullisia viini- ja ruokaparituksia Asadosta ja Malbecista (Asado on Etelä-Amerikkalainen grillaustekniikka ja sosiaalinen grillaustapahtuma). Palasin Ranskaan löytääkseni paikan, jossa voisin työskennellä lähellä luontoa. Matkailualan kokemukseni ansiosta minusta tuli ensin hotellinjohtaja viinitarhalla Médocissa, ja muutamien vuosien sekä työpaikkojen jälkeen pääsin toimitusjohtajaksi Château Fontesteaun viinitilalle.
 
Olen täydellinen esimerkki naisesta, joka löytää itse oman tiensä. Nykyään mitä tahansa voi tapahtua, kun pitää kiinni itselleen tärkeistä arvoista ja käyttää kaiken energiansa saavuttaakseen omat päämääränsä. Työskennelkää ahkerasti, oppikaa ja antakaa aina parhaanne!”
 
Lue lisää Château Fontesteausta:  https://www.fontesteau.com/en/