Voimanaiset viinialalla: Leanne Amphlett

Naistenpäivän kunniaksi esittelemme voimanaisia viinialalta. Viinimaailma on perinteisesti ollut miesvoittoinen ala, mutta tällä viikolla nostetaan malja kaikille taitaville, lahjakkaille ja upeille naisille viinien parissa.

Ensimmäisenä vuorossa on Leanne Amphlett, joka työskentelee Uudessa-Seelannissa Waimea- ja Sileni-viinejä tuottavassa Booster Wine Groupissa. Tässä Leannen terveiset Uudesta-Seelannista.

 

”Työskentelen Uudessa-Seelannissa sijaitsevan Booster Wine Groupin globaalina myyntijohtajana. Yrityksellä on neljä viinitilaa, ja tuotamme viinejä Hawke’s Bayn, Marlborough’n, Nelsonin ja Central Otagon alueilta. Eri brändiemme viinejä, esimerkiksi Suomessakin tuttuja Waimeaa, Sileniä ja Awatere Riveriä, viedään yli 40 maahan.

 

Olin aiemmin töissä myyntitehtävissä monikansallisissa yrityksessä, jonka valikoimaan kuuluivat niin viinit, oluet kuin viinatkin. Sain tilaisuuden siirtyä työskentelemään Hawke’s Bayssa sijaitsevalle Sileni-viinitilalle, ja siitä lähtien olen työskennellyt sataprosenttisesti viinien parissa. Oli äärimmäisen palkitsevaa olla mukana liiketoiminnan kehittämisessä: ensin kotimarkkinoilla Uudessa-Seelannissa, jonka jälkeen olin viisi vuotta Iso-Britanniassa hoitamassa Boosterin Euroopan liiketoimintaa. Kaikista globaaleista myyntialueistamme Eurooppa on ehdottomasti alue, joka on lähinnä sydäntäni.

 

On tärkeää uskoa itseensä ja tehdä suunnitelmia omien unelmien toteuttamiseksi, mutta samalla pysyä avoimena odottamattomille tilaisuuksille. Jos suhtaudut intohimoisesti siihen, mitä teet, se loistaa sinusta ympärillesi ja voi tarttuakin 😊.”

Lue lisää Waimeasta: https://www.waimeaestates.co.nz/
Lue lisää Booster Wine Groupista: https://boosterwinegroup.nz/